IMG 20230726 WA0023

Zrekonštruovali sme predajňu v Modranke

COOP Jednota Trnava, s.d., v júli  2023 otvorila svoj 34 SUPERMARKET. Zákazníci v mestskej časti Trnava – Modranka tak môžu nakupovať v zrekonštruovaných priestoroch.

  1. júla 2023 slávnostne otvoril predajňu v mestskej časti Trnava-Modranka predseda predstavenstva COOP Jednoty Trnava, s.d. Ing. Ján Štrbo, podpredsedníčka predstavenstva COOP Jednoty Trnava, s.d., Ing. Darina Ondrušová, spolu s vedúcou predajne Františkou Vaškovou.1

„Pre našich zákazníkov sme z malej predajne formátu Jednota I o rozlohe 101m2 stavebnými úpravami, modernizáciou a efektívnym využitím priestoru vybudovali SUPERMARKET s predajnou plochou  215m2, kde zákazník nájde viac ako 4500 druhov tovarov vrátane širokej ponuky ovocia a zeleniny, mliečnych výrobkov a čerstvých pekárenských a mäsových výrobkov od lokálnych dodávateľov.“

Moderná predajňa s novými technológiami a extra službami

Súčasťou modernizácie predajne je okrem zväčšenia predajnej plochy cieľom tiež zlepšiť energetickú spotrebu prevádzky. Všetky samoobslužné chladiace a mraziace zariadenia vyhovujú prísnym energetickým požiadavkám dnešnej doby.

4

Samozrejmosťou je tiež zberný automat na zálohované PET obaly a plechovky. Zákazník môže v tejto predajni využiť tiež doplnkové služby obchodnej siete, napríklad COOP CashBack, ktorý umožňuje výber hotovosti priamo v predajni. Ďalšou možnosťou je dobitie kreditu alebo úhrada šeku. COOP CashBack je služba, ktorá držiteľovi platobnej karty umožňuje pri platbe kartou v obchode okrem samotnej platby vybrať aj hotovosť. Výhodou je, že zákazník všetko vybaví na jednom mieste. Zaplatí tovar a zároveň si vyberie potrebnú hotovosť.

2

Medzi zákazníkmi je obľúbená aj služba COOP kasa. Ide o modernú službu, ktorá umožňuje zákazníkom platiť faktúry (poukazy, šeky, poštové poukážky, bankové zloženky) vydávané spoločnosťami, ktoré na základe nich prijímajú platby za svoje služby zákazníkom.

3